Versiering bruiloft

Op zoek naar unieke versiering voor tijdens uw bruiloft in Oss? Denk eens aan een tafeldecoratie met ballonnen! Die zorgen direct voor een feestelijke sfeer. Door de ballonnen te vullen met helium, hangen ze niet hinderlijk in de weg. Denkt u dat ballonnen uw feestdecoratie een ‘goedkoop’ uiterlijk geven? Niets is minder waar. De ballonnen van Hanegraaf Ballondecoraties zijn er in prachtige roomwitte tinten en parelmoer glans. Zo heeft u een prachtige versiering voor uw bruiloft, bijvoorbeeld in Oss.

Schitterende versiering op uw bruiloft met ballonnen gevuld met helium

Iedereen kent ze wel: heliumballonnen. Doordat helium een heel licht gast is, gaat een ballon gevuld met dit gas zweven. Hierdoor heeft u ideale decoratie tijdens uw bruiloft, bijvoorbeeld in Oss. Smaakvolle decoratie, terwijl deze niet in de weg zit.

Optimaal profijt van uw heliumballonnen

Een heliumballon blijft gemiddeld 8 uur zweven, lang genoeg voor een mooie bruiloft met schitterende versiering, bijvoorbeeld in Oss. De ballon loopt wel langzaam leeg, omdat latex, waarvan de ballon gemaakt wordt, niet helemaal dicht is. Hierdoor loopt er lucht langzaam uit de poriën. U kunt de ballon behandelen met een speciaal middel, waardoor de ballon niet meer leegloopt en zo’n 3 tot 4 dagen meegaat.

Maak een keuze uit de vele mogelijkheden

Er is ontzettend veel keuze wanneer u uw feestje wilt opleuken met heliumballonnen. Kies voor verschillende kleuren en opdrukken, of ga voor een van de standaard kleurcombinaties. Zo zijn en blauwe en witte ballonnen of roze en witte ballonnen voor als er een kindje is geboren. Natuurlijk adviseren wij u graag. Bel voor persoonlijk advies: 0412 611249.

 

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen