Ballondecoraties Den Bosch

Ballondecoraties haalt u in Den Bosch en omgeving bij Hanegraaf  verhuur en Ballondecoraties! U kunt bij ons dagelijks terecht voor het aankopen en verhuren van verschillende feestbenodigdheden en aankledingen. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom voor ballondecoraties op maat voor al hun aankledingen in Den Bosch en omgeving. Naast ballondecoraties kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse springkussens, opblaastoestellen en opblaas cartoons! We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Veghel en Oss.

Collectie ballondecoraties in Den Bosch

Voor een uitgebreide collectie ballondecoraties bent u bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties nabij Den Bosch aan het juiste adres! Wij hebben voor u onder meer de volgende decoraties in huis:

  • Banners
  • Bogen en pilaren
  • Cijfers en letters
  • Slingers
  • Tafeldecoraties
  • Opblaas poppen

Alle decoraties zijn verkrijgbaar in verschillende designs, grootte en kleuren waardoor er bij ons voor ieder thema en voor elke gelegenheid een passende decoratie te vinden is. Bekijk het complete aanbod op uw gemak in onze webshop en bestel direct uw nieuwe aankleding!

Onze ballonnen

Alle ballondecoraties van Hanegraaf Ballondecoraties nabij Den Bosch zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Hierdoor hebben onze ballonnen een professionele en stijlvolle uitstraling en blijven ze langer mooi dan de standaard plastic ballon. Kies voor kwaliteit, kies voor Hanegraaf Ballondecoraties! Vragen? Bel dan naar 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen