Feest artikelen voor een gouden bruiloft

Feestartikelen voor een gouden bruiloft bestelt u snel en eenvoudig bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de sector van feestaccessoires en aanverwante producten. Zowel particulieren als bedrijven en verenigingen zijn wij graag van dienst. Of het nu gaat om het decoreren van een feestzaal, het aankleden van een trouwlocatie of het versieren van een bedrijf; ons team heeft alle kennis en kunde in huis om het te regelen. Ook voor de feestartikelen, zoals tafelversiering, voor een gouden bruiloft kunt u bij ons bedrijf uitstekend terecht.

Feestartikelen voor een gouden bruiloft: uitgebreid assortiment

Als u 50 jaar getrouwd bent, mag u dit bijzondere jubileum natuurlijk niet zomaar laten passeren. Deze bijzondere gelegenheid moet gevierd worden met een groot feest. De feestartikelen voor de gouden bruiloft bestelt u bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diverse ballonnencreaties en andere feestbenodigdheden. Iedere klant vindt bij ons ongetwijfeld de juiste artikelen, bijvoorbeeld tafelversiering voor een gouden bruiloft. 

Bekijk onze bruiloftsfeestartikelen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van ballonnen als decoraties voor huwelijken en voorzien dit kernaanbod van ondersteunende artikelen. Onze tafelversiering voor een gouden bruiloft is hier een perfect voorbeeld van. In ons aanbod vindt u echter nog veel meer versieringen voor een jubileumfeest.

Neem direct contact met ons op

Kiest voor onze feestartikelen, zoals tafelversiering, voor een gouden bruiloft? Dan is het natuurlijk mogelijk om bij ons een speciaal verzoek in te dienen voor een bepaalde kleur of bepaald ontwerp. Dan gaan wij ermee aan de slag. Heeft u nog vragen over het bestellen van feestartikelen, zoals tafelversiering, voor een gouden bruiloft? Bel dan naar 0412-611249 of vraag onze medewerkers naar ons aanbod aan huwelijksdecoraties.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen