Ballonversiering Eindhoven

Voor ballonversiering gaat u in Eindhoven en omgeving naar Hanegraaf Ballondecoraties in Nistelrode! Al ruim 13 jaar kunt u bij ons terecht voor allerlei feestbenodigdheden en aanverwante artikelen. Sinds 2003 hebben we ons met name gespecialiseerd in het leveren van ballondecoraties voor diverse gelegenheden en feesten. In onze assortiment ballonnen vindt u dan ook een breed scala aan kleuren, designs en thema’s ballonnen. Alle door ons gebruikte materialen zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een professionele uitstraling.

 

Ballonversiering van Hanegraaf in de regio Eindhoven

Hanegraaf Ballondecoraties in de specialist voor al uw ballondecoraties en benodigdheden in Eindhoven en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een ballonversiering, een springkussen voor een kinderfeestje, een ballonnenboog voor een trouwerij of een opblaas Abraham voor een jarige, bij Hanegraaf nabij Eindhoven hebben we het allemaal! Ballondecoraties, zoals bijvoorbeeld heliumballonnen, zijn gezellig, in alle maten verkrijgbaar, vernieuwend en een succes op ieder feest. We zijn onder andere ook actief in regio Uden, Veghel en Oss.

 

Bestellen

Zou u graag een ballonversiering bestellen in de regio Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem even contact met ons op om meer te weten te komen over de uitgebreide mogelijkheden en het plaatsen van een bestelling. Wij zijn in Nistelrode telefonische bereikbaar via nummer 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen