Ballonnen decoratie trouwerij

De ballonnen decoratie voor een trouwerij haalt u natuurlijk bij Hanegraaf Ballondecoraties! Van het decoreren van feestzalen tot het aankleden van trouwlocaties en het opvrolijken van bedrijfsfeestjes: met onze ballondecoraties bent u verzekerd van een stijlvolle aankleding. Door de hoogwaardige kwaliteit materialen en het vakmanschap van onze werknemers kunnen we voor zowel bedrijven als particulieren decoraties op maat verzorgen in elke thema, iedere kleur en al uw stijlen!

Ballonnen decoratie voor een trouwerij

Een stijlvolle en professionele ballonnen decoratie voor uw trouwerij laat u verzorgen door Hanegraaf Ballondecoraties. Al ruim 13 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van professionele aankledingen en feestbenodigdheden in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss voor bedrijven en particulieren. Voor diverse gelegenheden hebben wij een passend aanbod decoraties in huis, zo ook voor een bruiloft. In dit assortiment vindt u onder meer:

  • Bogen en pilaren
  • Tafeldecoraties
  • Taartdecoraties
  • Feestelijke ballonnen
  • Ballonnenslingers

Alle decoraties worden bij ons gemaakt van de beste materialen en zijn duurzaam en milieuvriendelijk van aard.

Meer weten?

Heeft u vragen over ons aanbod ballonnen decoratie voor een trouwerij of heeft u speciale wensen ten aanzien van uw aankleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen