Ballonnen winkelopening

Heeft u ballonnen of een item als een ballonnenboog nodig voor het groots vieren van een winkelopening? Schakel dan een expert als Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode in. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de sector van de feestartikelen en aanverwante accessoires. Op het gebied van ballonnen kunnen wij u natuurlijk niet alleen bij een winkelopening van dienst zijn. Ook met andere bijzondere gelegenheden als een bruiloft, geboorte of jubileum kunt u bij ons bedrijf terecht. Informeer bij onze medewerkers naar alle mogelijkheden.

Ballonnen voor uw winkelopening in verschillende soorten, maten en kleuren

Hanegraaf Ballondecoraties heeft voor uw winkelopening ballonnen in diverse soorten, maten en kleuren in het aanbod. Laat u door ons adviseren over het uitgebreide scala aan mogelijkheden. Voor iedere winkel kunnen wij de mooiste decoraties van ballonnen vervaardigen. Denk bijvoorbeeld aan decoraties in de vorm van een schoen, bloem of tennisracket. Het is ook mogelijk om speciale accessoires voor uw winkelopening te laten maken, zoals een ballonnenboog. Geef aan ons door wat voor kleur en vorm uw voorkeur heeft, dan vervaardigen wij uw ballondecoratie. In korte tijd wordt uw bestelling dan bij bezorgd.

Een ballonnenboog is perfect voor een winkelopening

Een specifieke versiering die het altijd goed doet tijdens een winkelopening is een mooie ballonnenboog. Wij hebben al menig klant blij gemaakt met dit feestelijke ballonnenitem. Kies bij ons onderen andere voor:

Voor ballonnen of een volwaardige ballonnenboog voor een winkelopening kunt u dus altijd bij ons terecht in de omgeving van Nistelrode.

Koop onze natuurlijke producten

De ballonnen die u bij Hanegraaf Ballondecoraties kunt bestellen, zijn van 100% natuurlatex. Omdat dit een natuurlijk product is, zijn de ballonnen biologisch afbreekbaar. Wilt u meer informatie over ons of onze producten en diensten? Bel dan met onze medewerkers via het telefoonnummer 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen