Ballonnen decoratie communie

Alle ballonnen decoratie voor een communie vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties in Nistelrode! Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod ballonnendecoraties in allerlei maten, soorten, kleuren en thema’s. Door de brede keuze aan producten hebben we dan ook voor ieder feest en voor elke gelegenheid de juiste decoratie in huis. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk de complete collectie dan snel online!

Onze ballonnen decoratie voor een communie

Heeft u binnenkort een communie feest en bent u nog op zoek naar een gezellige aankleding? Bekijk dan eens de ballonnen decoratie speciaal samengesteld voor een communie, van Hanegraaf Ballondecoraties! U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, designs en grootte ballonnen waardoor er voor zowel jongens als meisjes bij ons een leuke decoratie te vinden is! We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss.

Springkussen huren

Vindt u een ballonnen decoratie alleen niet genoeg voor een communie feest? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om een springkussen of opblaas cartoons te huren! Ook op dit vlak heeft u bij Hanegraaf een ruime keuze waardoor er altijd een leuk springkussen voor uw communie, verjaardag of feest te vinden is. Heeft u vragen over onze verhuur? Bel dan even naar 0412-611249. Wij staan u graag te woord!

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen