Ballonnen decoratie communie

Alle ballonnen decoratie voor een communie vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode! Al vele jaren helpen wij onze klanten met ons ruime aanbod aan ballonnendecoraties in allerlei maten, soorten, kleuren en thema’s. Door de brede keuze aan producten hebben we dan ook voor ieder feest en voor elke gelegenheid de juiste decoratie in huis.

Onze ballonnen decoratie voor een communie

Heeft u binnenkort een communiefeest en bent u nog op zoek naar een gezellige aankleding? Bekijk dan eens de ballonnen die wij aanbieden voor de decoratie van een communie. Bij Hanegraaf Ballondecoraties heeft u keuze uit verschillende kleuren, designs en groottes. Vanwege ons brede assortiment, bieden wij altijd artikelen aan die passen bij uw individuele behoeften. Denk onder andere aan het huren van pilaren en ballonnen. Ons bedrijf is gelegen in Nistelrode, waardoor het perfect bereikbaar is vanuit onder andere:

  • Uden
  • Eindhoven
  • Den Bosch
  • Veghel
  • Oss
  • Nijmegen

Overigens is een ballonnen decoratie van ons bedrijf ook geschikt voor andere feesten dan een communie, bijvoorbeeld als versiering tijdens een trouwerij.

Vind uw de geschikte feestartikelen voor u

Wij maken u buiten de aanbieding van een ballonnen decoratie voor uw communie ook graag blij met onze andere feestartikelen. Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om een springkussen of opblaasbare figuren te huren! Ook op dit vlak heeft u bij Hanegraaf Ballondecoraties een ruime keuze, waardoor er altijd een leuk artikel voor uw communie, verjaardag of feest te vinden is. Heeft u vragen over onze verhuur? Bel dan even naar 0412-611249. Wij staan u graag te woord!

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen