Versiering bruiloft 25 jaar

Als u versiering nodig heeft voor een bruiloft van 25 jaar, dan kan Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn al ruim tien jaar actief in de sector van de feestbenodigdheden en aanverwante producten. Bij ons kunt u zowel terecht voor de verhuur als de verkoop van verschillende soorten ballondecoraties. Ideaal als versiering voor het feest van een bruiloft van 25 jaar.

Versiering voor een bruiloft van 25 jaar: ruime keus bij ons bedrijf

Gaat u een feest organiseren voor een bruiloft van 25 jaar en heeft u nog versiering nodig? Dan kunt u ballonnen en andere accessoires gemakkelijk en snel bestellen bij ons ballondecoratiebedrijf. Onze professionele medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis voor het decoreren van de feestzaal, ingang of trouwlocatie. Van een bruid en bruidegom van ballonnen tot een ballonnenboog in de vorm van twee zwanen en van hartvormige ballonnen tot een paard met koets van ballonnen. Laat ons uw wensen weten en dan zorgen wij dat het voor uw bruiloft in orde komt. Wij zijn er voor klanten door heel Brabant en omstreken. Zie bijvoorbeeld ook onze bruiloftsdecoratie voor in Den Bosch.

Natuurlijk materiaal

De ballonnen van Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode zijn allemaal vervaardigd van natuurlijk materiaal. Het 100% natuurlatex is afkomstig van de rubberboom en is dus volledig biologisch afbreekbaar. De ballonnen met helium voor de versiering van uw bruiloft van 25 jaar zweven gemiddeld 3 tot 4 dagen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of over ons? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0412-611249. Aarzel niet om bij ons ballonnen te bestellen voor uw bruiloft

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen