Ballonnen versiering trouwerij

De ballonnen versiering voor uw trouwerij haalt u natuurlijk bij Hanegraaf Ballondecoraties! Al ruim 13 jaar kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod ballonnen ter decoratie van feestzalen, bedrijven en trouwlocaties. Door het uitgebreide aanbod kleuren, grootten, designs en samenstellingen ballonnen hebben we voor ieder feest de juiste aankleding in huis. We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss. Heeft u binnenkort nog een bijzondere gelegenheid op de planning staan en was u nog op zoek naar een originele en gezellige aankleding? Bekijk dan snel het ballonnenaanbod van Hanegraaf!

Ballonnen ter versiering van een trouwerij

Hanegraaf Ballondecoraties maakt enkel gebruik van een uitstekende kwaliteit materialen waardoor u verzekerd bent van een exclusieve en professionele uitstraling van al uw ballondecoraties. Dit maakt onze ballonnen versiering niet alleen geschikt voor verjaardagen, feesten en een communie maar ook voor een trouwerij of bedrijfsopening hebben we een aantal mooie decoraties in huis! Voor een huwelijk hebben we onder meer de volgende decoraties in het assortiment:

  • Ballonnenboog
  • Ballonnenslingers
  • Pilaren
  • Tafeldecoraties
  • Opblaasbaar bruidspaar
  • Taart poppetjes

Meer informatie

Zou u graag de mogelijkheden bespreken voor een ballonnen versiering op maat voor uw trouwerij? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer 0412-611249! Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen!

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen