Bruiloft decoratie Eindhoven

Voor bruiloft decoratie bent u in Eindhoven bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties uit Nistelrode aan het juiste adres! Wij kunnen zowel de trouwlocatie als feestzaal en bruidssuite voor u voorzien van een professionele en stijlvolle aankleding. Zo maakt u uw bijzondere dag nog net iets specialer. Uiteraard hebben we ook voor andere feesten zoals verjaardagen, communies, bedrijfsopeningen en beurzen de juiste decoraties in huis. Bekijk het complete aanbod online en ga op zoek naar uw ideale aankleding!

Bruiloft decoratie kopen in de regio Eindhoven

Sinds 2001 kunt u bij Hanegraaf Ballondecoraties terecht voor een ruim aanbod decoraties en feestbenodigdheden in de breedste zin van het woord. Naast ballondecoraties verhuren we namelijk ook springkussens en opblaas cartoons. Bent u nog op zoek naar professionele en stijlvolle bruiloft decoratie, zoals ballonversiering in de regio Eindhoven? Bekijk dan snel de ruime keuze in onze webshop. Heeft u speciale wensen of zou u graag enkel aanpassingen doen, vraag ons dan gerust naar onze ballondecoraties op maat!

Online bekijken en bestellen

Online vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties altijd een bruiloft decoratie naar uw smaak welke u eenvoudig vanuit huis in Eindhoven kunt bestellen. Neem rustig de tijd om de mogelijkheden te bekijken om verzekerd te zijn van een perfecte aankleding. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op in Nistelrode voor een stijladvies of meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden! Wellicht is een ballonnenboog nabij Eindhoven wel iets voor u.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen