Versiering jubileumfeest

De versiering van een jubileumfeest laat u regelen door Hanegraaf Ballondecoraties. In ons ruime aanbod vindt u onder meer ballonnen, feestbenodigdheden en aanverwant materiaal voor het aankleden van een feestzaal, oprit of trouwlocatie. Via onze webshop kunt u de door u gewenste artikelen 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u in korte tijd, of wanneer u dat wilt, kunt beschikken over uw bestelling. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij voor ieder wat wils. U bent bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode helemaal op de goede plek voor de versiering die u nodig heeft voor uw jubileumfeest.

Kies zelf de versiering voor uw jubileumfeest

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in deze sector en in de loop de jaren heeft Hanegraaf Ballondecoraties zich gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van ballondecoraties in diverse soorten en maten. Gaat u een jubileumfeest organiseren en heeft u nog versiering nodig? Dan zijn onze vakkundige medewerkers u graag van dienst! Voor verschillende jubileums hebben wij de ideale decoratie. Als u nog speciale wensen heeft, is dat ook geen probleem. Vertel ons welke bijzondere kleur ballon of welk speciaal design u wilt hebben, dan gaan wij ermee aan de slag. Ook voor een huwelijksjubileum hebben wij versieringen. Denk maar aan feestartikelen voor een gouden bruiloft.

Uitstekende kwaliteit

De ballonnen en andere feestaccessoires voor de versiering van uw jubileumfeest zijn bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode van een uitstekende kwaliteit. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw versieringen! Wilt u eerst meer informatie over ons? Neem dan contact op met 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creƫren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen