Opblaas Sara huren Uden

Zou u graag een opblaas Sara huren voor een 50-jarige in Uden, bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties en maak van uw verjaardag een waar feest! Als feestwinkel zijn wij al jaren gespecialiseerd in de verhuur van opblaaspoppen en cartoons evenals de verkoop van ballondecoraties in verschillende maten en soorten. Heeft u binnenkort een verjaardag of een feest op de agenda staan? Ga dan naar Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode voor de juiste aankleding!

Opblaas Sara huren bij Hanegraaf in de buurt van Uden

Bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties kunt u een opblaas Sara huren voor alle vrouwelijke 50-jarigen in Uden en omgeving! Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor opblaas poppen in allerlei maten en soorten voor diverse gelegenheden. We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss. U heeft bij ons de keuze uit de volgende Sara’s als versiering voor een jubileumfeest:

  • Sara met gebloemde schort
  • Sara met bril
  • Sara met wijnfles
  • Sara op wijn vat
  • Jonge Sara

Alle poppen en decoraties zijn van een uitstekende kwaliteit waardoor ze langer meegaan en ook uw moeder, tante of kennis kunnen verrassen tijdens deze gedenkwaardige verjaardag! Viert u anderzijds binnenkort de vijftigste verjaardag van een man? Zie dan ook onze opblaas Abraham.

Opblaas cartoons

Naast een opblaas Sara kunt u bij Hanegraaf uit Nistelrode ook andere cartoons en poppen huren voor al uw feesten in Uden en omgeving. Bekijk het complete aanbod online en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de levervoorwaarden en de prijzen!

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen