Ballonnenboog winkelopening

Een ballonnenboog voor een winkelopening bestelt u bij Hanegraaf Ballondecoraties. Als bedrijf zijn wij al meer dan 10 jaar werkzaam als verkoper en verhuurder van feestbenodigdheden en aanverwante artikelen. Naast een winkelopening kunnen wij u ook bij andere bijzondere gelegenheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een geboorte, huwelijk of jubileum. De ballonnenboog van uw wens voor een winkelopening vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties.

Hanegraaf Ballondecoraties: ballonnenboog van uw wens voor een winkelopening

Bent u op zoek naar een ballonnenboog voor een winkelopening en weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is op dit gebied? Schakel dan Hanegraaf Ballondecoraties in en laat u verrassen door het uitgebreide scala aan mogelijkheden. Onze ballonnenbogen zijn te bestellen in verschillende kleuren, soorten en maten. Van bescheiden rechttoe-rechtaan bogen tot enorme bogen met diverse decoraties. Voor ieder soort winkel kunnen wij bepaalde decoraties van ballonnen maken. Voorbeelden hiervan zijn een schoenenboog, een bloemenboog of een boog met tennisrackets. U kunt bij ons natuurlijk ook een eigen verzoek indienen. Vertel ons wat voor kleur, vorm en decoraties de ballonnenboog moet hebben en dan gaan wij ermee aan de slag.

Kwaliteit verzekerd

Als u bij Hanegraaf Ballondecoraties een ballenboog voor uw winkelopening huurt of koopt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wacht dus niet langer en bel vandaag nog voor meer informatie naar onze medewerkers: 0412 611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creƫren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen