Ballonnenboog bruiloft

Een ballonnenboog voor op uw bruiloft bestelt u direct online bij Hanegraaf Ballondecoraties! Sinds 2003 zijn we naast het leveren van ballondecoraties op maat. Daarnaast kunt u tevens bij ons terecht voor het huren en kopen van feestbenodigdheden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan opblaas cartoons, springkussens, lopende decoraties en ballonnen. Alle decoraties zijn gemaakt van bruikbare, betrouwbare en duurzame materialen waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat!

Ballonnenboog voor uw bruiloft: keuze uit diverse decoraties

Bij Hanegraaf Ballondecoraties vindt u een uiteenlopend aanbod decoraties van een hoogwaardige kwaliteit met een professionele en mooie uitstraling. Ook voor de feestzaal, kerk en de bruidssuite van een getrouwd stel vindt u bij ons de juiste decoraties. U kunt daarbij denken aan een ballonnenboog voor de ingang, een aankleding van de bruiloft of de versiering van het huis van het kersverse stel. Het complete aanbod huwelijksdecoratie kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen waardoor direct verder kunt met andere organisatorische taken. We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss.

Onze prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten van een ballonnenboog speciaal gemaakt voor uw bruiloft? Vul dan eenvoudig het offerteformulier in, dan maken wij speciaal voor u een prijsopgave op maat. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd even bellen met een van onze medewerkers via nummer 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creƫren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen