Ballonnen decoratie huwelijk

De mooiste ballonnen voor een onvergetelijk huwelijk, vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode! In onze uitgebreide collectie ballonen en andere versieringen, hebben wij geschikte artikelen opgenomen voor iedere trouwerij. Door onze ruime ervaring weten we precies met welke artikelen u het meest geholpen bent op uw speciale dag. Wij helpen onze klanten aan ballonen voor de decoratie van hun huwelijk in de omgeving van onder andere Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss.

Ballonnen decoratie voor een huwelijk

De ballonnen die u bij ons koopt als decoratie voor uw trouwerij zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Deze zullen er prachtig uitzien op de dag van het feest en zelfs daarna nog hun uitstraling behouden, bijvoorbeeld om thuis op te hangen als tijdelijk aandenken. Iedere trouwerij is uniek en verdient een op maat gemaakte versiering met ballonen voor het gelukkige koppel.

Koop uw trouwartikelen bij ons bedrijf

Hanegraaf Ballondecoraties is al ruim tien jaar dé specialist in feestartikelen. Ook de ballon voor de decoratie van uw huwelijk vind je daarom in een handomdraai bij ons. Deze zijn ook perfect als artikelen voor een gouden bruiloft. Naast versiering voor een trouwerij, bieden wij ook ballonen en andere versieringen aan voor bijvoorbeeld een communie of een verjaardag.

Bekijk onze ballonnen voor de versiering van uw trouwerij

Of u nu een communie heeft, een verjaardag viert of een trouwerij gaat verzorgen, bij ons vindt u passende decoraties! Op het gebied van ballonnen decoratie voor een huwelijk hebben we onder meer versieringen voor de kerk, de auto, het huis en de feestlocatie. U kunt daarbij denken aan:

  • Bogen en pilaren
  • Bloemenslingers
  • Figuren voor op de taart
  • Ballonnendecoraties voor aan de voordeur

Vier ook uw huwelijksjubileum met onze versiering. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een ballonnenboog voor een bruiloft.

Extra informatie

De ballonnen decoraties van Hanegraaf Ballondecoraties, zo ook die voor de decoratie van huwelijk, zijn allen van 100% natuurlatex. Door het gebruik van dit materiaal kunnen we u garanderen van een milieuvriendelijk product van een uitstekend kwaliteit. Heeft u vragen over onze ballondecoraties of zou u graag de collectie met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op in Nistelrode via 0412-611249. Bekijk ook onze verhuuropties.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen