Ballonnen decoratie huwelijk

Een professionele ballonnen decoratie voor een huwelijk vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties in Nistelrode! In onze uitgebreide collectie ballondecoraties vindt u voor elke gelegenheid, ieder feest en al uw locaties wel een passende decoratie. Al onze ballonnen zijn van een uistekende kwaliteit waardoor u zeker weet dat u de hele dag mooie decoraties heeft hangen die ook de dagen erna nog mooi blijven. Door onze ruime ervaring weten we precies wat we voor u kunnen betekenen en daarom voorzien we ook uw huwelijk graag van een decoratie op maat! We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss.

Ballonnen decoratie voor een huwelijk

Hanegraaf Ballondecoraties is al ruim 10 jaar hét adres voor een ballonnen decoratie voor al uw feesten waaronder een huwelijk. Of u nu een communie heeft, een verjaardag viert of een trouwerij gaat verzorgen, bij ons vindt u passende decoraties! Op het gebied van ballonnen decoratie voor een huwelijk hebben we onder meer versieringen voor de kerk, de auto, het huis en de feestlocatie. U kunt daarbij denken aan:

  • Bogen en pilaren
  • Bloemenslingers
  • Poppetjes voor op de taart
  • Ballonnendecoraties voor aan de voordeur

Extra informatie

De ballonnen decoraties van Hanegraaf, zo ook de ballonnen decoratie voor een huwelijk, zijn allen van 100% natuurlatex. Door het gebruik van dit materiaal kunnen we u garanderen van een milieuvriendelijk product van een uitstekend kwaliteit. Heeft u vragen over de ballondecoraties of zou u graag de collectie met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen