Tafeldecoratie

al onze prijzen zijn incl.BTW

Ballonnen tafeldecoratie

klik op de foto om het beter te bekijken

Wist u dat er speciale ballonnen zijn om als tafeldecoratie te dienen? Zo maakt u de tafel in een feestzaal extra sfeervol tijdens uw feestje. De ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse opdrukken. Wilt u uw bruiloft extra glans geven? Kies dan romantische witte ballonnen met parelmoerglans, eventueel voorzien van een prachtige zilveren opdruk. Wilt u liever een kleurrijke bruiloft en dus ook een kleurrijke tafeldecoratie? Kies dan voor de rode en witte ballonnen met roze hartjes als opdruk.

Tafeldecoratie in verschillende kleuren

Hanegraaf Ballondecoraties heeft tafeldecoratie ballonnen in allerlei verschillende kleuren. Hierbij werken we met verschillende arrangementen, gebaseerd op diverse kleuren. Ook is er tafeldecoratie voor diverse thema’s. Is er een kindje geboren? Versier de tafel op de babyborrel dan met tafeldecoratie van blauw-witte of roze en witte ballonnen. Viert u uw zilveren huwelijksjubileum? Versier de feesttafel dan met een zilveren ‘25’ ballon.

Kleurrijke decoratie voor de communietafel

Een communie is zo’n gelegenheid waarbij u niet gebonden bent aan bepaalde kleuren voor de tafeldecoratie. Gaat u voor traditioneel wit en geel of kiest u voor een andere vrolijke kleur, bijvoorbeeld de favoriete kleur van het communicantje? Wij adviseren u graag over de mooiste en meest praktische tafeldecoratie.

Vergroot de feestvreugde met feestelijke poppen

Wanneer er iemand 50 jaar wordt, is het natuurlijk leuk om de jarige te verrassen met een Sarah- of Abrahampop voor het huis. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in het verhuren van Abraham en Sarahpoppen. Ook voor andere gelegenheden hebben wij leuke poppen in de verhuur, voor bijvoorbeeld trouwerijen en geboortes. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kunt u ons voor al uw vragen bereiken op 0412 611249.

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen