Helium ballonnen Eindhoven

Bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode vindt u het meest uitgebreide aanbod helium ballonnen in de regio Eindhoven! Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een ruime keuze aan feestbenodigdheden en decoraties in allerlei thema’s, kleuren, maten en soorten. Door het ruime aanbod kunnen we zowel particulieren als bedrijven helpen aan een passende aankleding in Eindhoven, Uden, Den Bosch, Veghel en Oss. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan eens onze overzichtelijke webshop!

Helium ballonnen aanschaffen bij Hanegraaf nabij Eindhoven

Bij Hanegraaf Ballondecoraties Nistelrode verkopen we al vele jaren professionele en stijlvolle ballondecoraties van een uitstekende kwaliteit. Wij maken hierbij enkel gebruik van helium ballonnen van een uitstekende kwaliteit voor al uw ballondecoraties in Eindhoven en omgeving! Helium is niet brandbaar, reuk en kleurloos en is heel licht waardoor de ballonnen langer blijven zweven. Ook onze ballonnen worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit natuurlatex waardoor we een unieke combinatie tussen een duurzaam karakter en een professionele en stijlvolle uitstraling kunnen leveren, bijvoorbeeld in de vorm van een ballonnenboog in de buurt van Eindhoven.  

Vraag naar meer informatie

Zou u graag helium ballonnen aanschaffen in Eindhoven of omgeving als decoraties? Bekijk dan snel online het uitgebreide aanbod aan ballonversiering voor regio Eindhoven van Hanegraaf Ballondecoraties. Voor vragen, meer informatie en een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen