Ballonnenboog Nijmegen

Voor een ballonnenboog in Nijmegen en omgeving komt u naar Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode. Wij zijn al ruim 10 jaar actief als verkoper en verhuurder van feestaccessoires en aanverwante producten. Het maakt ons niets uit wat voor feest u gaat geven, wij kunnen u overal mee van dienst zijn. Van een huwelijk tot een geboorte en van een jubileum tot de opening van een locatie. Voor iedere gelegenheid in de buurt van Nijmegen heeft Hanegraaf Ballondecoraties de ideale ballonnenboog.

Ballonnenboog van Hanegraaf Ballondecoraties in de regio Nijmegen

Hanegraaf Ballondecoraties is onder meer werkzaam in de regio Nijmegen en bij ons vindt u zonder twijfel een ballonnenboog die helemaal bij u past. Onze ballonnenbogen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Is er een baby geboren? Dan hebben wij een boog met roze of blauwe ballonnen in het aanbod voor u. Of gaat u wellicht een gouden bruiloft vieren? Dan is een decoratie met gouden en witte ballonnen wellicht een optie. U kunt ook kiezen voor een ballonnenboog met uitgebreide decoratie, zoals een clown, Mickey Mouse en Minnie Mouse of een zwaan. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen wensen op het gebied van kleur en vorm kenbaar te maken.

Hoogwaardig materiaal

De ballonnenboog die u in de omgeving van Nijmegen bestelt bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Zodoende bent u verzekerd van kwaliteit. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden naar 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen