Opblaas Abraham huren Oss

Een opblaas Abraham huren in de buurt van Oss is bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties geen enkel probleem! Sinds 2003 hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van een ruim aanbod ballondecoraties en andere feestbenodigdheden van een uitstekende kwaliteit. U kunt daarbij denken aan ballonnenbogen, opblaaspoppen, springkussens en diverse aankledingmaterialen. Door het ruime aanbod kunnen we zowel bedrijven als particulieren voorzien van een aankleding op maat en adviseren we ook u graag over een passende ballonnendecoratie! We zijn onder andere actief in de regio Uden, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Oss.

Opblaas Abraham huren

Sommige verjaardagen moeten bijzonder gevierd worden en daar hoort een passende aankleding bij! De 50ste verjaardag is een van deze gelegenheden. Op deze dag zien de mannen Abraham zowel spreekwoordelijk als figuurlijk. Bij Hanegraaf verhuur en Ballondecoraties in de buurt van Oss kunt u namelijk een opblaas Abraham huren om de jarige eens extra in het zonnetje te zetten. U heeft daarbij de keuze uit:

  • Abraham met rode stropdas
  • Abraham met hoedje
  • Abraham met bierglas
  • Jonge Abraham

Naast opblaaspoppen kunnen we voor u uiteraard ook de aankleding van de feestlocatie of het huis van de jarige jop versieren!

Meer informatie

Zou u graag een opblaas Abraham huren in Oss en bent u benieuwd naar de prijzen? Vul dan even het offerteformulier in. Voor vragen en meer informatie over onze ballondecoraties en de uitgebreide mogelijkheden voor een decoratie op maat kunt u ook altijd even bellen met 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen