Opblaas Abraham huren Oss

Een opblaas Abraham huren in de buurt van Oss is bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode geen enkel probleem! Sinds 2001 hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van een ruim aanbod aan ballondecoraties en andere feestbenodigdheden van een uitstekende kwaliteit. U kunt hierbij denken aan ballonnenbogen, opblaasbare figuren, springkussens en diverse aankledingsmaterialen die u kunt huren. Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van een aankleding op maat en adviseren u graag tijdens het vinden van opblaasbare figuren om te huren.  

Een opblaas Abraham huren doet in bij ons bedrijf nabij Oss

Sommige verjaardagen moeten bijzonder gevierd worden en daar hoort een passende aankleding bij! De vijftigste verjaardag vraagt daarom om passende versiering voor een jubileumfeest. Door een van onze opblaasbare figuren te huren, ziet uw man, familielid of kennis zowel letterlijk als figuurlijk Abraham. Bij Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode, nabij Oss vindt u namelijk een opblaas Abraham om de jarige mee in het zonnetje te zetten. U heeft daarbij de keuze uit:

  • Abraham met rode stropdas
  • Abraham met hoedje
  • Abraham met bierglas
  • Jonge Abraham

Naast de mogelijkheid om opblaasbare figuren te huren, helpen wij u ook aan andere ballondecoraties om het huis van de jarig job mee te versieren. Het is ook mogelijk uit ons assortiment aan opblaasbare figuren in regio Oss de vrouwelijke tegenhanger van een opblaas Abraham te huren. Wij bieden namelijk ook opblaasbare Sara’s aan.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie

Zou u graag een opblaas Abraham huren in Oss en bent u benieuwd naar de prijzen van ons aanbod? Vul dan even het contactformulier in. Voor vragen en meer informatie over onze ballondecoraties en de uitgebreide mogelijkheden voor een decoratie op maat kunt u ook altijd even bellen met 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen