Ballonnenboog Eindhoven

Voor een mooie ballonnenboog voor de entree van uw feestlocatie gaat u in Eindhoven en omgeving naar Hanegraaf Ballondecoraties in Nistelrode! Sinds enkel jaren kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie ballonnendecoraties voor al uw feesten en partijen. Vergeet de standaard slingers en kies een voor een mooie tros ballonnen of een ballonnenslinger als aankleding van uw feestlocatie!

Ballonnenboog van een uitstekende kwaliteit in de regio Eindhoven

Bij Hanegraaf Ballondecoraties vindt u ballondecoraties in allerlei soorten, maten en designs waardoor er voor elk thema en voor iedere gelegenheid bij ons een passende decoratie te vinden is! Al onze ballonnen worden gemaakt van 100% natuurlatex waardoor ze een zeer professionele en stijlvolle uitstraling hebben. Vervolgens worden de ballonnen voor u op maat gevuld met helium waardoor ze langer blijven zweven en u optimaal kunt genieten van uw unieke aankleding. Bent u nog op zoek naar een ballonnenboog ter versiering van een trouwerij of opening in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Uitgebreide mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ballonnenboog voor uw feest in Eindhoven en omgeving of zou u graag een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u in Nistelrode graag verder! Neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0412-611249.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creƫren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen