Versiering voor een huwelijksjubileum

Heeft u nog versiering nodig voor het vieren van een huwelijksjubileum? Laat u dan helpen door Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode! Wij verhuren en verkopen al ruim 10 jaar diverse feestaccessoires en aanverwante artikelen aan bedrijven, particulieren en verenigingen. Onze professionele werknemers kunnen u onder meer van dienst zijn met het aankleden van een feestzaal of het decoreren van een trouwlocatie. Ook voor de versiering van een huwelijksjubileum kunt u uitstekend terecht bij ons bedrijf.

Versiering van huwelijksjubileum: laat het regelen door ons bedrijf

Bent u 25 jaar getrouwd en gaat u een zilveren bruiloft vieren? Of geeft u een feest voor iemand die 50 jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt en een gouden bruiloft viert? Laat dan de versiering voor het huwelijksjubileum regelen door Hanegraaf Ballondecoraties uit Nistelrode. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de decoratie waar u naar op zoek bent. Wat dacht u van een zwanenboog van ballonnen voor de ingang perfect voor de versiering van een 25-jarig huwelijksjubileum? Of een bruid en bruidegom helemaal vervaardigd van ballonnen? U kunt het bij ons natuurlijk ook aangeven als u bijzondere wensen heeft op het gebied van kleur, design of ontwerp.

Bekijk ons volledige aanbod

De versiering van uw huwelijksjubileum valt onder ons jubileumaanbod. In deze categorie vindt u ook:

Wij maken de ballondecoratie voor u altijd op maat.

Bel voor meer informatie

De versiering voor uw huwelijksjubileum die wij verkopen is van een hoogwaardige kwaliteit. Heeft u interesse in onze artikelen? Of heeft u nog vragen? Via het telefoonnummer 0412-611249 kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u namelijk graag te woord en vertellen u meer over ons.

Waarom Hanegraaf?

N

Professionele medewerkers

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen