Versiering huwelijksjubileum

Heeft u nog versiering nodig voor het vieren van een huwelijksjubileum? Laat u dan helpen door Hanegraaf Ballondecoraties! Wij verhuren en verkopen al ruim 10 jaar diverse feestaccessoires en aanverwante artikelen aan bedrijven, particulieren en verenigingen. Onze professionele werknemers kunnen u onder meer van dienst zijn met het aankleden van een feestzaal of het decoreren van een trouwlocatie. Ook voor de versiering van een huwelijksjubileum kunt u uitstekend terecht bij Hanegraaf Ballondecoraties.

Versiering van huwelijksjubileum: laat het regelen door Hanegraaf Ballondecoraties

Bent u 25 jaar getrouwd en gaat u een zilveren bruiloft vieren? Of geeft u een feest voor iemand die 50 jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt en een gouden bruiloft viert? Laat dan de versiering voor het huwelijksjubileum regelen door Hanegraaf Ballondecoraties. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de decoratie waar u naar op zoek bent. Wat dacht u van een zwanenboog van ballonnen voor de ingang? Of een bruid en bruidegom helemaal vervaardigd van ballonnen? De keuze is aan u. U kunt het bij ons natuurlijk ook aangeven als u bijzondere wensen heeft op het gebied van kleur, design of ontwerp. Wij maken de ballondecoratie dan voor u op maat.

Bel voor meer informatie

De versiering voor uw huwelijksjubileum van Hanegraaf Ballondecoraties is van een hoogwaardige kwaliteit. Heeft u interesse in onze artikelen? Of heeft u nog vragen? Via het telefoonnummer 0412 611249 kunt u contact met ons opnemen.

Waarom Hanegraaf?

N

Actief in feestbenodigdheden sinds 2001

N

Gespecialiseerd in het creƫren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen