Versiering bruiloft 25 jaar

De versiering op uw bruiloft of als u 25 jaar getrouwd bent moet bijzonder zijn

Wanneer u uw bruiloft viert omdat u 25 jaar getrouwd bent, moet de versiering bijzonder zijn. Zulke bijzondere versiering vindt u bij Hanegraaf Ballondecoraties! Wij verhuren en verkopen al jarenlang diverse feestaccessoires en aanverwante artikelen aan bedrijven, particulieren en verenigingen. Onze professionele werknemers zijn u onder meer van dienst met het aankleden van een feestzaal of het decoreren van een trouwlocatie. Ook voor de versiering van een huwelijksjubileum kunt u uitstekend terecht bij Hanegraaf Ballondecoraties.

Versiering op uw bruiloft als u 25 jaar getrouwd bent: laat het regelen door Hanegraaf Ballondecoraties

Bent u 25 jaar getrouwd en gaat u een zilveren bruiloft vieren, dan wilt u bijzondere versiering. Of geeft u een feest voor iemand die 50 jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt en dus een gouden bruiloft viert? Laat dan de versiering voor het huwelijksjubileum regelen door Hanegraaf Ballondecoraties. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de decoratie waar u naar op zoek bent. Wat dacht u van een zwanenboog van ballonnen voor de ingang? Of een bruid en bruidegom helemaal vervaardigd van ballonnen? De keuze is aan u. U kunt het bij ons natuurlijk ook aangeven als u bijzondere wensen heeft op het gebied van kleur, design of ontwerp. Wij maken de ballondecoratie dan voor u op maat.

Neem contact op voor meer informatie

De versiering voor uw huwelijksjubileum van Hanegraaf Ballondecoraties is van een hoogwaardige kwaliteit. Heeft u interesse in onze artikelen? Of heeft u nog vragen? Via het telefoonnummer 0412 611249 bereikt u ons.

Waarom Hanegraaf?

N

Professionele medewerkers

N

Gespecialiseerd in het creëren van balloncreaties

N

Alle door ons gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Contactgegevens

Hanegraaf Ballondecoraties
Kerkhoflaan 49
5388 AE NISTELRODE
E: info@hanegraaf-ballondecoraties.nl
T: 0412 611249
M: 06 41 05 97 47

Contact opnemen